Tesla Model 3 Verejné Model elektromobilu Verejné Model elektromobilu Aktívny pred 5 týždňami Skupina pre majiteľov a záujemcov o model TM3 Verejné Model elektromobilu Administrátor: Organizované Popis skupiny Skupina pre majiteľov a záujemcov o model TM3 Opustiť Si si istý, že chceš odísť?? Feed Diskusie Členovia 60 Fotografie 32 Aktualizácia 2024.14.8 Tesla Model 3 Aktualizácia 2024.14.8 pridané Majkl Gmail na 2. júna 2024 o 22:40 Prišiel mi nový update, vraj pribudli drobné úpravy, všimol som si hlavne väčšie čísla ukazovateľa rýchlosti. Sú výrazne väčšie Anton Letko odpovedal pred 8 mesiacov, 3 týždňami 3 Členovia · 3 Odpovede 3 Odpovede Majkl Gmail Člen 2. júna 2024 o 22:43 Okrem toho je zmenená mierne aj grafika, zobrazovanie rekuperácie úplne vľavo obrazovky. Tiež nový spôsob prepínania stieračov Miloš Dobiaš Člen 3. júna 2024 o 17:38 Mne sa v noci stiahla aktualizácia 2024.14.9. Je tam pár príjemných vecí. Najviac som sa tešil na bezdotykové otváranie zadného kufra, ale mám smolu, funguje iba IPhone min.11, android nula ☹ Anton Letko Člen 25. júna 2024 o 9:18 👍 Ak chcete odpovedať, prihláste sa Ak chcete odpovedať, prihláste sa. Verejné Všetci členovia Moje spojenia Iba ja VerejnéVšetci členoviaMoje spojeniaIba ja Verejné Všetci členovia Moje spojenia Iba ja Ak chcete odpovedať, prihláste sa Začiatok diskusie 0 z 0 odpovede júna 2018 Teraz