Aktualizácia 2024.20.3 Tesla Autopilot Suspension

• Aktualizácia 2024.20.3 Tesla Autopilot Suspension

pridané Majkl Gmail na 25. júna 2024 o 11:48

Prišiel nový update, toto bude ešte zaujímavé, som zvedavý ako často dostanem ban 😁

Ak päť ráz dostane vodič “Autopilot Strikeouts” tak sa Autopilot vypne až za sedem dní, následne Tesla odpustí vodičovi a povolí znova funkciu Autopilot

Miloš Dobiaš odpovedal pred 5 mesiacov 3 Členovia · 2 Odpovede
  • 2 Odpovede
  • Marek Podmaka

Člen
    25. júna 2024 o 12:16

Bolo to uz davnejsie, teraz len upravuju ze ten Ban ti automaticky za tyzden odpustia, doteraz to bolo take nejednoznacne. Viac sa na to dba ked mas EAP alebo FSD, pri zakladnom autopilotovi to az tak velmi nevadi, teda aspon mne sa zatial nepodarilo dostat ban, ale uz to na mna viackrat kricalo ze mam pozerat na cestu a nie na navigaciu alebo do mobilu. A teda autopilot ludia zapinaju zrovna vtedy ked nieco taketo potrebuju urobit a tymto ludi donutia aby to robili bez autopilota a teda nebezpecne.

Inac zakladnemu autopilotovi by nemalo vadit ked si zakryjes vnutornu kameru, ja som si uz preventivne na to zohnal krytku, ale este som ju teda nepotreboval pouzit.

• Miloš Dobiaš

Člen
    25. júna 2024 o 14:07

Updaty teraz chodia tuším každý týždeň. Ja som zatiaľ 2024.20.1 ale už sa mi podaril jeden Ban. 😡

Ak chcete odpovedať, prihláste sa.