Bazár elektromobilov Verejné Model elektromobilu Verejné Model elektromobilu Aktívny pred menej než hodinou Priestor na súkromnú inzerciu elektromobilov medzi komunitou Verejné Model elektromobilu Administrátor: Organizované Popis skupiny Priestor na súkromnú inzerciu elektromobilov medzi komunitou Opustiť Si si istý, že chceš odísť?? Feed Diskusie Členovia 19 Fotografie 1 Predám Tesla Model 3 SR+ facelift 2021 Bazár elektromobilov Predám Tesla Model 3 SR+ facelift 2021 pridané Michal Chabada na 24. decembra 2024 o 12:08 Predám TM3 SR+ s nájazdom 90-tisíc km – prémiová červená farba – ťažné zariadenie – čierny interiér Toto je testovací inzerát Michal Chabada odpovedal pred 3 mesiacov, 1 týždňom 1 člen · 0 Odpovede 0 Odpovede Ľutujeme, nenašli sa žiadne odpovede. Ak chcete odpovedať, prihláste sa Ak chcete odpovedať, prihláste sa. Verejné Všetci členovia Moje spojenia Iba ja VerejnéVšetci členoviaMoje spojeniaIba ja Verejné Všetci členovia Moje spojenia Iba ja Ak chcete odpovedať, prihláste sa Začiatok diskusie 0 z 0 odpovede júna 2018 Teraz